Spring til...

Det gode studieliv

"Studieby Slagelse er hyggelig og har rigtig mange muligheder", siger de studerende. Bolig, shopping, venner, fest eller studiejob - alt er tæt på

Billige boliger, studiejob, shopping, caféer, natur og natteliv

Når du vælger at uddanne dig i Slagelse har du gode muligheder for at finde en billig studiebolig i gåafstand til dit studiested og til den hyggelige bymidte, hvor der både er markedsplads på torvet, mange små fine butikker, de store shoppingkæder og ofte studierabat. Der er hyggelige cafeer for enhver smag og et sprudlende natteliv. 

Som studerende i Slagelse har du også gode muligheder for at få et stærkt netværk i din kommende branche og et relevant studiejob. Erhvervslivet efterspørger arbejdskraft, som er bosat i Slagelse og støtter op om studiebyen gennem eksempelvis casesamarbejde, praktikforløb og opgave-samarbejde. Hvad enten du læser HA, sygeplejerske eller multimediedesign så står Slagelses erhvervsliv klar til at tage imod dig og glæder sig til at samarbejde.

Når du har fri fra både skole og job, er der næsten altid en koncert, teater eller film - hvis ikke du skal til volley, til stranden eller en tur i skoven på din MBT.

Markedsplads med beachflag der viser Absalon, Syddansk Universitet og Zealand.

Vil du vide mere?

Bliv endnu klogere på Studieby Slagelse og følg med i alt det, der sker for unge og studerende på Facebook, Instagram og på studiebyens hjemmeside:

Studieby Slagelse