Spring til...

Få gratis adgang til fonde.dk

Brug fonde.dk til at målrette og effektivisere jeres fundraising-aktiviteter

Fonde.dk er Danmarks største online fondsdatabase. På Fonde.dk finder du forskellige værktøjer, der kan målrette og effektivisere din fundraising - inden for emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere.

Adgang for virksomheder

Slagelse Kommune har købt adgang til Fonde.dk. Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle virksomheder der har registret deres CVR-nummer i Slagelse Kommune, gratis kan oprette op til 3 brugere på Fonde.dk.

Vi evaluerer løbende, om der er tilfredshed med ordningen. Når du tilmelder dig via Slagelse Kommunes abonnement, bliver du kontaktet 1 gang årligt med en bruger- og tilfredshedsundersøgelse.

Support og betingelser

Hvis du har brug for teknisk support, herunder spørgsmål til abonnement, skal du kontakte Fonde.dk direkte. Kontaktoplysningerne kan du finde på deres hjemmeside.

Fonde.dk

Slagelse Kommune stiller databasen til rådighed, men fraskriver sig alt ansvar for brug af tjenesten i øvrigt.

Betingelser for brug af Fonde.dk

Få adgang

For at få adgang til Fonde.dk, skal du udfylde nedenstående formular, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. 

Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt, skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må ikke videregives til andre.

God fornøjelse med fundraisingen.