Spring til...

Anerkendt og erfaren chef fastansættes i Slagelse Kommune

Therese Gjerde Corfix skifter titlen som konstitueret ud og bliver nu Chef for sundhed og ældreområdet i Slagelse Kommune.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag valget af Therese Gjerde Corfix som den kommende Chef for Sundhed og Ældre.

Therese Gjerde Corfix er et velkendt ansigt i Slagelse, da hun samlet har 10 års ledererfaring fra forskellige lederstillinger i Slagelse Kommune. De seneste 10 måneder som konstitueret chef for hele Sundhed og Ældre med ledelse og økonomiansvar, samarbejde med udvalg og byrådet samt deltagelse i udviklingen af nye roller i forbindelse med genetablering af koncernledelsen.

Før konstitueringen var Therese Virksomhedsleder for Sundhedstilbud, Hjemme- og Sygeplejen, med ansvar for drift og udvikling af sundhedstilbud, hjemme- og sygeplejen samt ansvar for 16 ledere.

Therese Gjerde Corfix har en grunduddannelse som fysioterapeut, en Diplomuddannelse i ledelse og er lige nu i gang med en MPG Master Public Governance på CBS.

Margrethe Kusk Pedersen, direktør for Handicap, Ældre og Arbejdsmarked – og en del af det seks mand store ansættelsesudvalg - er meget glad for ansættelsen af Therese og udtaler:

- Therese har bred ledelseserfaring, indgående kendskab til sundhed og ældreområdet, er strategisk og fagligt dygtig og meget vellidt blandt lederkollegaer og medarbejdere. Mens Therese har været konstitueret som chef, har hun vist, at hun selv løfter og sikrer de opgaver, der skal løses i Center for Sundhed og Ældre men også, at hun har blik for hele organisationen og kollegasamarbejdet på tværs.

-Therese har endvidere vist, at hun står både fagligt og sagligt frem i de politiske og pressemæssige vinde, der nogle gange blæser over området, og hun gør det med indsigt, venlighed og mod.

Therese fik kamp til stregen – med i alt 13 ansøgere til chefstillingen - og skal nu lede et Center, hvor hun skal stille sig i spidsen for 1600 medarbejdere og et milliardbudget.

Therese Gjerde Corfix glæder sig meget til at fortsætte arbejdet som Chef for Sundhed og Ældreområdet i Slagelse Kommune og tilføjer:

- Jeg tror på, at jeg kan bidrage til at skabe sammenhæng og bane vejen for en ambitiøs udvikling på området. Ikke alene, men sammen med det stærke hold, jeg ved, vi har i Sundhed og Ældre og Slagelse Kommune generelt.

Sundheds- og ældreområdet står over for demografiske og økonomiske udfordringer, og for at fremtidssikre området kræver det forandringer, hvor bl.a. etablering og styrkelse af samarbejde og fællesskaber bliver et væsentligt element for at lykkes. Opgaven får stort fokus og jeg ser frem til – sammen med medarbejdere, kolleger, borgere og andre samarbejdspartnere at udvikle fremtidens Sundheds- og Ældreområde her i Slagelse Kommune.

- Jeg vil stå på mål for at sikre solide processer, og involverer mine ledere og medarbejdere for i samarbejde med dem og lederkollegaer, min direktør, den øvrige koncernledelse, at skabe gode resultater til gavn for borgerne, pointerer Therese Gjerde Corfix.

Therese bor i Slagelse, er gift med Sten og sammen har de to hjemmeboende børn på 19 og 17 år. Fritiden bruges med familie og venner og et aktivt liv, ude såvel som inde.

Flere oplysninger

  • Margrethe Kusk Pedersen, direktør for Handicap, Ældre og Arbejdsmarked
    Tlf. 21 43 17 22
    Mail: markuped@slagelse.dk 


  • Therese Gjerde Corfix, Chef for Sundhed og Ældre Tlf. 29 72 98 23
    Mail: tgjen@slagelse.dk