Spring til...

Badebroer bliver sat op til sommer

Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget har besluttet, at de fem sommerbadebroer skal sættes op til sommer

Et enigt Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget har besluttet, at de fem sommerbadebroer skal sættes op. Der var ellers lagt op til, at Slagelse Kommunes fem sommerbadebroer ikke ville blive sat op på strandene i år.

Kyster er et væsentligt aktiv

- I udvalget er vi enige om, at vores kyster er et væsentlig aktiv, når vi skal tiltrække turister og nye borgere, og her bidrager badebroerne til at give mange en god oplevelse og et positivt indtryk af kommunen. Derfor er jeg glad for, at vi er enige om, at der skal findes midler, så badebroerne også kan komme op i år, siger formand for Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget Anders Koefoed (V).

Slagelse Kommune har fem midlertidige sommerbadebroer, som normalt bliver sat op i foråret på Ceres Stranden, Værftet i Korsør, Granskoven i Korsør, Svenstrup Strand og Stranden v/Søskær Mose. Og med beslutningen i Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget er der udsigt til, at de fem badebroer også bliver sat op i år, som de plejer.

Vigtige samlingspunkter

- Vi har 180 km kystlinje i vores kommune og badebroerne er naturlige og vigtige samlingspunkter langs kysten. De er med til at gøre vores stande mere tilgængelig for vores borgere, og derfor er jeg glad for, at de fem badebroer også bliver prioriteret, siger medlem af Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget Anne Bjergvang (A).

Forventningen er, at badebroerne bliver sat op i løbet af maj måned, så de er klar til badesæsonen, og pillet ned igen i løbet af september, før de første tidlige efterårsstorme risikerer at ramme kysten.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Formand for Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget Anders Koefoed
    Tlf. 20 78 60 68

  • Medlem af Teknik-, Plan- og Landdistriktsudvalget Anne Bjergvang,
    Tlf. 50 43 51 50