Spring til...

Chef for Kommunale Ejendomme ansat

Slagelse Kommune har ansat Johan Otte som chef for Kommunale Ejendomme fra 1. oktober 2023. Johan har været leder af Biblioteker og Borgerservice i Slagelse Kommune siden 2018 og konstitueret chef for Kommunale Ejendomme siden februar 2023.

50-årige Johan Otte er fra 1. oktober ansat som chef for Kommunale Ejendomme i Slagelse Kommune. Johan har siden 2018 været leder og konstitueret chef i Slagelse Kommune, og inden da har han bl.a. arbejdet i Greve Kommune, Kommunernes Landsforening og Sorø Kommune, hvor han var leder af Center for Byråd og Kultur, inden han skiftede til Slagelse Kommune.

Chef med bred kommunal erfaring

- Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Johan som chef for Kommunale Ejendomme, da Johans erfaring og kompetencer passer godt ind i ambitionerne og udviklingen på ejendomsområdet i Slagelse Kommune. Kommunen er i en spændende udviklingsproces, og Johan skal bl.a. stå i spidsen for udmøntning af Ejendomsstrategien, hvor f.eks. brugen af de administrative bygninger skal optimeres. Sammen med områdets mange dygtige medarbejdere skal Johan fortsætte og udvikle det tætte samarbejde med borgere, erhvervsliv og politikere, som han har stor erfaring med fra andre kommuner og KL, siger Jesper Schlüter, direktør for Erhverv, Ejendomme og Teknik i Slagelse Kommune.

Johan er uddannet cand.mag. i samfundsfag og historie fra Københavns Universitet i 2002 og Master of Public Governance fra CBS i 2015. Han bor i Sorø og har to drenge på 17 og 19 år.

Kommunens ejendomme understøtter kerneopgaverne

- De kommunale ejendomme er den fysiske ramme omkring de borgerrettede kerneopgaver. Derfor skal vi sørge for, at de spiller. Det sker i et rigtig godt samarbejde med de mange kommunale arbejdspladser overalt i Slagelse Kommune. Jeg ser frem til det videre samarbejde med gode kolleger i Kommunale Ejendomme og i resten af kommunen om de fysiske rammer, siger chef for Kommunale Ejendomme Johan Otte.

Flere oplysninger

  •  Direktør for Erhverv, Ejendomme og Teknik Jesper Schlüter
    Tlf. 51 54 81 79
    Mail: jeswesch@slagelse.dk
  • Chef for Kommunale Ejendomme Johan Otte
    Tlf. 30 70 65 43
    Mail: joot@slagelse.dk