Spring til...

Lokale virksomheder inviteres til Nytårskur

Borgmesteren inviterer 5. januar 2024 erhvervslivet til årets første netværksmøde med præsentation af Slagelse Kommunes nye erhvervsstrategi.

Vær blandt de første til at høre om Slagelse Kommunes visioner og mål for fremtidens lokale erhvervsliv, når borgmester Knud Vincents er vært for denne nytårskur med præsentation af kommunens helt nye erhvervsstrategi. Arrangementet finder sted fredag 5. januar kl. 8.00-9.30 i Korsør Kulturhus.  

Nytårskuren starter med morgenbord, som kan nydes med en snak over bordene. Herefter vil der være oplæg ved borgmester Knud Vincents, Direktør for Erhverv, Ejendomme og Teknik Jesper Schlüter samt Erhvervskoordinator i Slagelse Erhverv, Moritz Faloota. De vil sætte ord på erhvervsstrategiens fokusområder, på fremtidens lokale erhvervsservice samt på hvilke tiltag, der allerede er sat i gang og hvad de kommende år forventes at bringe, set med kommunale øjne.

Et velfungerende samarbejde virksomheder og kommune imellem er vigtigt for at opnå lokal fremgang og succes. Det vil derfor glæde os at se rigtig mange denne morgenstund, hvor vi sammen kan byde et nyt erhvervsår velkommen.

Bemærk, at arrangementet er forbeholdt lokale virksomheder og erhvervsdrivende. Det er som altid gratis at deltage, men husk tilmelding!

Tilmelding sendes til mail: metjunyg@slagelse.dk senest 2. januar.

  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Mette Juhl Nygaard på tlf. 40 29 56 49.