Spring til...

Velkommen indenfor på vores nye hjemmeside

Har du bemærket, at Slagelse Kommunes hjemmeside ser anderledes ud? Vi har fået ny hjemmeside, og du kan hjælpe med at gøre den endnu bedre

Hjælp os med at forbedre hjemmesiden

Spotter du fejl og mangler, eller har du en kommentar til en side, så giv os et praj. Du sender din feedback via feedback-knapper, som du finder nederst på de fleste sider på hjemmesiden. På den måde kan vi forbedre både indhold og struktur til glæde for alle, som besøger hjemmesiden.

Hvorfor ny hjemmeside?

Vores tidligere hjemmeside blev udviklet og lanceret tilbage i 2014. Der er sket meget på de år - ikke mindst inden for hjemmesider, og det giver udfordringer i forhold til blandt andet brugervenlighed, sikkerhed og udvikling. Derfor var der behov for en ny hjemmeside.

Bagom kulissen

3.172 brugere har lagt byggestenene

Forud for udviklingen af vores nye hjemmeside har 3.172 brugere besvaret et spørgeskema, frivillige testbrugere har testet design og brugervenlighed, og ansatte i kommunen har bidraget med viden, ønsker og idéer. Til sammen har besvarelserne givet os svar på, hvad der fungerede godt og mindre godt på vores tidligere hjemmeside, og vi har fået mange gode idéer til form og indhold på den nye hjemmeside. Tak for hjælpen, som har lagt byggestenene for vores nye hjemmeside.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt: