Spring til...

Center for Miljø, Plan og Teknik

Find ud af hvordan vi kan hjælpe dig både indenfor og udenfor med rådgivning om natur, veje, offentlige arealer og ikke mindst dit eget byggeri

Vi hjælper dig mest udenfor

Vi kan rådgive og hjælpe dig med byggeri, affaldsordning, skadedyr, vejforhold, havnepladser, miljøspørgsmål og meget andet.

Vi er også med til at passe på naturen i kommunen, renholde/vedligeholde de offentlige arealer og udvikle vores kommune.

Kom med udenfor her på siden og se hvad vi laver, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Find ud af dit byggeri

Der gælder mange forskellige regler alt efter, hvad du vil bygge, og hvor dit byggeri skal opføres.

Lad os hjælpe dig igennem ansøgning og tilladelser. Book en tid hos en byggesagsbehandler - så kan vi hjælpe dig, når det passer dig bedst, og du undgår samtidig ventetid. Du kan bestille tid til telefonsamtale eller personligt møde.

Bestil tid hos en byggesagsbehandler

Kom ud til søs

Sejl en tur til Agersø eller Omø med en af vores færger og oplev en fantastisk natur, historiske seværdigheder og en charmerende havnefront. Færgerne sejle flere gange dagligt fra Stigsnæs Havn.

Find sejlplaner, priser og bestil billet til Agersø eller Omø

Sejler du selv, har Slagelse Kommune en ca. 180 km lang kystlinje langs Storebælt og en række havne, både erhvervshavne, frihavne og anløbspladser.

Find og læs mere om vores havne  

Vi passer på kommunens vand - både det i hanen, det på stranden og det der ender som spildevand. Det gør vi bl.a. ved at sikre miljøregulering af virksomheder og landbrug. Vi arbejder også med planer og regulativer for affald og genbrug.
Miljøteamet

Vi har en plan - faktisk flere - for det udenfor

Ud fra politiske ønsker, nationale projekter, samarbejder med og inddragelse af borgere og erhverv mm. er vi med til at udvikle vores kommune. 

Vi planlægger, tegner, skitserer og visualiserer, hvordan et givent anlægsprojekt kommer til at se ud, og hvordan det påvirker omgivelserne. Vores arbejde er det, du kan se i de forskellige kommune- og lokalplaner og projekter for byfornyelse og -udvikling.

Udforsk de planer og regulativer, der tegner fremtiden udenfor, i vores kommune

Vi hjælper også udenfor

Kontakt til Center for Miljø, Plan og Teknik

Telefon

58 57 36 00
Mandag
Kl. 09.00 - 15.00
Tirsdag
Kl. 09.00 - 15.00
Onsdag
Kl. 09.00 - 15.00
Torsdag
Kl. 09.00 - 17.00
Fredag
Kl. 09.00 - 13.00

Kontakt til Center for Miljø, Plan og Teknik