Spring til...

Økonomi

Hos os kan du altid få en betalingsaftale og få overblik over din gæld til det offentlige. Vi hjælper også organisationen med bl.a. budget, indkøb og forsikring

Vi hjælper med at regne det ud

Med et budget i milliardklassen, er der en mange tal, kontoer og budgetter, at balancere. Har du et udestående med os, hjælper vi gerne til en aftale, der balancere med din økonomi.

Internt hjælper vi kommunens afdelinger og institutioner med fx indberetninger og økonomistyring - og den interne revision sikre en effektiv og betryggende økonomisk forvaltning.

Det er altid Byrådet, der beslutter de indholdsmæssige og økonomiske rammer i budgetterne, der gælder for hele Slagelse Kommune. 

Få overblik over dine regninger til kommunen

Få et overblik over hvad du f.eks. skylder i ejendomsskat, eller hvad du skal betale for dit barns daginstitution. Det gør du ved hjælp af "Mit Betalingsoverblik".

Undgå ærgerlige renter og gebyrer - kontakt os, hvis det kniber med betaling til os - sammen kan vi finde en løsning.

Mit Betalingsoverblik og aftaler om betaling

Vores opgave er at forebygge bemærkninger i beretninger fra den eksterne revision. Det gør vi ved hjælp af dialog, rådgivning og vejledning på alle niveauer i organisationen.
Intern revision under Økonomi, Digitalisering og HR

I regn og slud skal kommunen ud

For at hjemmeplejen kan komme på besøg, at bygninger og arealer kan vedligeholdes, at beredskabet kan rykke ud ved brand og meget, meget mere, har vi brug for at være mobile.

Den mobile flåde i kommunen, består derfor af alt fra plæneklippere, brandbiler, handicap- og minibusser til cykler, varebiler, hjemmepleje- og administrationsbiler.

Alle indkøb af køretøjer, forsikring og serviceaftaler på disse, sker efter et forudgående udbud, tilbudsindhentning, annoncering el. andet, som foretaget af eller i samarbejde med os i indkøbsafdelingen.

Læs mere om, hvordan du og din virksomhed kan komme i betragtning som fx mobil leverandør til os

Sådan hjælper vi også med at regne

Kontakt Økonomi

Telefon

Du kan ringe til os via omstillingen 58 57 36 00

Adresse

Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse

Skriv en besked

Send en kort besked uden personlige eller fortrolige oplysninger – så kontakter vi dig.
Send en besked

Kontakt Økonomi