Spring til...

Plads til Det gode liv

Overvejer du eller har du allerede besluttet at flytte til Slagelse Kommune? Har du brug for hjælp til at finde oplysninger i forbindelse med beslutningen eller flytningen?
1 / 0

Bosætningsteamet i Slagelse Kommune står klar til at hjælpe dig med vores lokalkendskab til bolig- og arbejdsmarked og kontakt til alle dele af den kommunale service. Vi kan guide dig videre til de relevante kontakter lige fra skole og daginstitution til virksomheder, boligselskaber og borgerservice. Du finder kontaktoplysninger i kontaktboksen.

Du kan også besøge vores temaside, som hedder "Plads til det gode liv".

Plads til det gode liv - Flyt mod Storebælt

Slagelse Kommune er en del af Greater Copenhagen og her er der plads til kæmpe store armbevægelser. Vi har landets uofficielt bedste kebab, beigefarvede kaffelader og så har vi plads – faktisk rigtig meget plads! Købstæderne Slagelse, Skælskør og Korsør giver dig det bedste fra storbyen og det dejligste fra landet – Såmænd bare forbindelsen til det rigtig gode liv. Uden at prale er vi Danmarks 16. største kommune (Hva’behar?), vi har gigantiske legepladser, masser af havn, strand og skov, mere end 8.000 motiverede studerende, et sejt tech- og iværksættermiljø og fede arbejdspladser. Hvis du går og drømmer om at hive teltpløkkerne op og flytte væk fra dine vante rammer, så er du kommet til det helt rigtige sted – for vi er netop i gang med at forme verdens fedeste sted med masser af liv, natur, kultur og plads til dig!

pladstildetgodeliv.dk

Kontakt bosætningsteamet

Adresse

Slagelse Rådhus, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse

Skriv en besked

Send en kort besked uden personlige eller fortrolige oplysninger – så kontakter vi dig.
Send en besked

Kontakt bosætningsteamet