Spring til...

Bevægelse i Dagtilbud og Skoler

Den politisk prioriterede bevægelsesindsats Bevægelse i Dagtilbud og Skoler skal forbedre vores børn og unges trivsel, sundhed, motivation og læring

BiDS (Bevægelse i Dagtilbud og Skoler) er en politisk prioriteret paraplyindsats, som startede i 2020.

Indsatsen har til formål at sikre implementeringen af bevægelse i vores dagtilbud og skoler for at forbedre vores børn og unges trivsel, sundhed, motivation og læring.

Indsatsen er speciallavet til vores kommune. Og den har fokus på at udvikle, skabe og implementere en kultur, hvor vi har fokus på gode bevægelsesvaner, så alle børn og unge oplever bevægelse som en naturlig og meningsfuld del af deres hverdag i vores dagtilbud og skoler.

Indsatsen er et vigtigt skridt ift. at komme børn og unges udfordringer med motorisk udvikling, overvægt, trivsel og fysisk og mental sundhed til livs.

Bliv klogere på indsatsen

Er du blevet nysgerrig på Bevægelse i Dagtilbud og Skoler og vores arbejde med børn og unges trivsel, sundhed, motivation og læring?

Så kan du læse meget mere om indsatsen på vores side om Bevægelse i Dagtilbud og Skoler. Her kan du også se, hvordan du selv kan blive en del af indsatsen. 

Besøg siden om Bevægelse i Dagtilbud og Skoler

BiDS i Slagelse Kommune

Se et sammenklip af nogle af de indsatser som er med i BiDS.

Få mere at vide om Bevægelse i Dagtilbud og Skoler

Faglig konsulent i idræt og bevægelse

Anne Håkan-Donaldson

24 90 77 23 andon@slagelse.dk