Spring til...

Stillinge Strand

Flot sandstrand centralt i et større sommerhusområde, hvor du også finder butikker, restauranter og en dejlig grøn plads med opholdsmøbler og en lille legeplads

Du kan parkere din bil knap 500 m fra stranden, og tæt på stranden finder du fine toiletter, brusebad og en stor parkeringsplads til cykler.

Det officielle Blå Flag

Det officielle Blå Flag

Stranden er tildelt Blå Flag

Det betyder, at den lever op til den internationale Blå Flag-kampagnes krav om kvalitet og udstyr.

Læs mere om Blå Flag

Populær bynær strand med butikker og restauranter

Stranden har gennem mange år fungeret som den foretrukne strand for Slagelse bys beboere. Her drog folk ud til deres sommerhuse og nød sommerlivet efter forretningernes lukketid.

Nu ejes sommerhusene af et bredt udsnit af danskere, som har fået øjnene op for den dejlige badestrand med de mange tilbud som dagligvarebutikker, kiosker og restauranter.

Er noget galt på stranden?

Brug vores app Giv et praj, hvis du oplever noget på stranden, som ikke fungerer. Det kan fx være ødelagt bænke eller skilte, toilet der ikke virker eller henkastet affald.

Læs om Giv et praj

Badevandsprofil

Hver strand har en badevandsprofil. Den beskriver badevandsområdet; både omgivelser og de sundhedsmæssige risikofaktorer og foranstaltninger, der er med til at sikre din sundhed som badegæst.