Spring til...

Stab for Ledelse, Udvikling og HR

Kom bare nærmere, flyt til kommunen, find nye kollegaer eller start din karriere som elev - hos os her i Slagelse Kommune

Vi er nær på demokratiet og vores kollegaer

Vores opgaver spænder bredt over blandt andet bosætning, uddannelse, arbejdsmiljø, kommunikation, byrådsbetjening og personalejura. Vi servicerer hele organisationen og samarbejder med relevante eksterne aktører

Kom nærmere til Slagelse Kommune

Overvejer du eller har du allerede besluttet at flytte til Slagelse Kommune? 
Så kan Bosætningsteamet hjælpe dig til bolig- og arbejdsmarked og kontakt til alle dele af den kommunale service. Vi kan guide dig til de relevante kontakter fx skole, daginstitution, virksomheder, boligselskaber og borgerservice.

Find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig nærmere

En del af vores hverdag, er nyheds- og pressehåndtering via vores hjemmeside og andre både skriftlige- og digitale medier. På den interne bane, giver vi vores kollegaer en hånd med trykte medier, tekster og meget andet kommunikation.
Kommunikationsteamet i Ledelse, udvikling og HR

Sådan kan vi også hjælpe dig nærmere

Sådan er vi nær det politiske og organisationen

Det er nemlig her i Ledelsessekretariatet, at vi planlægger og gennemfører valg til kommunalbestyrelse, folketing m.v. Vi servicerer også vores borgmester, byråd og kommunaldirektør.

Samtidig er vi sekretariat for økonomiudvalg og byråd samt diverse råd og nævn fx ældrerådet, huslejenævnet og det særlige børne- og ungeudvalg.

Bliv klogere på vores råd, nævn og udvalg

Vi løser en lang række ad-hoc opgaver bl.a. rådgivning til den øverste ledelse inden for generelle juridiske og kommunikative spørgsmål. Det handler både om betjening og rådgivning af kollegaer i det daglige, men også om kurser og andre kompetenceudviklingstiltag.

Sådan er vi nær vores kollegaer

Kontakt til Ledelse, Udvikling og HR

Adresse

Rådhuspladsen 11, 1. sal4200 Slagelse

Skriv en besked

Send en kort besked uden personlige eller fortrolige oplysninger – så kontakter vi dig.
Send en besked

Kontakt til Ledelse, Udvikling og HR

Se vores kontaktoplysninger

Find en afdeling