Spring til...

Bisserup Strand

En hyggelig strand i smukke landlige omgivelser ved den lille havn, hvor du kan fiske og dykke

Her finder du en smal sandstrand, grønne arealer og tendens til tang på bredden.

Du kan parkere på en officiel p-plads ved campingpladsens indkørsel. Der er adgang ad Voldstien, hvor der er en mindre p-plads ved iskiosken.

Legepladsen ved campingpladsen og dige på strandarealet er opført af Bisserup Digelaug.

Prøv at dykke her

Vandet ud for stranden er både til snorkel- og flaskedykning. Her mødes ferskvand og saltvand, og med dykkerbriller på ses dét tydeligt.

Området er et yngel- og fødeområde for mange fisk. Kig især efter småfisk ved stenhøfterne langs stranden. Der er skiftevis tangbælter og sandflader, og på det dybere vand er der tæt ålegræseng – optimale levesteder for en lang række småfisk.   

Se anbefalinger til dyk i Storebælt

Fang fisk

På grund af udstrømning fra Basnæs Nor kan du ofte have gode muligheder for at fange hornfisk og til tider både havørred og fladfisk.

Er noget galt på stranden?

Brug vores app Giv et praj, hvis du oplever noget på stranden, som ikke fungerer. Det kan fx være ødelagt bænke eller skilte, toilet der ikke virker eller henkastet affald.

Læs om Giv et praj

Badevandsprofil

Hver strand har en badevandsprofil. Den beskriver badevandsområdet; både omgivelser og de sundhedsmæssige risikofaktorer og foranstaltninger, der er med til at sikre din sundhed som badegæst.