Spring til...

Frølunde Fed Strand

Nyd en fredelig strand hvor naturen er i højsædet med en rig flora og bl.a. 70 forskellige arter blomster. En del af stranden er desuden hundestrand

Selve stranden er en blanding af sand og sten, ofte med en del opskyllet tang.

Frølunde Fed Strand støder op til et større område af sommerhuse. På stranden er der et kommunalt strandhus med diverse inventar beregnet til ture på stranden for børneinstitutioner og skoler.

Tag gerne din hund med

En del af Frølunde Fed Strand er forsøgsvis hundestrand. Hundestranden er markeret med skilte. Du får adgang til stranden via parkeringspladsen på Broholmvej 87.

Slagelse Kommune ejer grunden og har tilladt, at du som hundeejer må tage din hund med i vandet og lade den løbe uden snor. Det er dog et vilkår, at du har styr på din hund og til enhver tid kan kalde den til dig.

Se også spørgsmål og svar nederst på siden med overordnede regler for hunde på strandene.

Oplev en rig flora

Især grønsværen er interessant med mange smukke planter.

Find ca. 70 forskellige arter blomster som fx nikkende kobjælde, blodrød storkenæb, blåklokke, blåmunke, gul evighedsblomst, almindelig pimpinelle, bakke nellike og sankthansurt.

Spørgsmål og svar

Er noget galt på stranden?

Brug vores app Giv et praj, hvis du oplever noget på stranden, som ikke fungerer. Det kan fx være ødelagt bænke eller skilte, toilet der ikke virker eller henkastet affald.

Læs om Giv et praj

Badevandsprofil

Hver strand har en badevandsprofil. Den beskriver badevandsområdet; både omgivelser og de sundhedsmæssige risikofaktorer og foranstaltninger, der er med til at sikre din sundhed som badegæst.