Spring til...

Musholm Bugt Strand

Besøg en handicapvenlig strand ved Muskelsvindfondens Feriecenter. Stranden er offentlig og åben for alle

Du finder her en smal sandstrand stort set uden grønsvær. Stranden er ofte den foretrukne i området til at bade om aftenen pga. aftensolen. Du har adgang ad stier fra p-pladser ved Tårnborgvej og Musholm Bugt Feriecenter.

Ved feriecenteret er der legeplads for kørestolsbrugere og gode stier til omgivende natur. Langs stien fra p-plads til stranden er der en fin bevoksning af bl.a. havtorn og gyvel.

Ud for stranden finder du en helårsbadebro, der har plads til, at kørestolsbrugere både kan passere og vende. Selve broen er 5 meter bred, og helt ude for enden er den 9 meter bred.

Stranden ligger nedenfor en bevaringsværdig kystskrænt, hvor du kan se et stort antal digesvaler yngle.

Fang fisk

Du kan her opleve en god plads til at fiske efter både havørred og fladfisk.

Det officielle Blå Flag

Det officielle Blå Flag

Stranden er tildelt Blå Flag

Det betyder, at den lever op til den internationale Blå Flag-kampagnes krav om kvalitet og udstyr.

Læs mere om Blå Flag

Musholm Bugt Feriecenter

Stranden blev indviet som Blå Flag-handicapstrand i 2000, da Musholm Bugt Feriecenter opførte toiletter og badebro for personer med handicap.

Feriecentret er opført af Muskelsvindfonden og særligt tilpasset ophold for patienter med muskelsvind. Hos centeret kan du også leje huse til almindelig overnatning.

Musholm Bugt Feriecenter har åbent for information og salg i feriecenterets åbningstid.

Musholm Bugt Feriecenters hjemmeside

Er noget galt på stranden?

Brug vores app Giv et praj, hvis du oplever noget på stranden, som ikke fungerer. Det kan fx være ødelagt bænke eller skilte, toilet der ikke virker eller henkastet affald.

Læs om Giv et praj

Badevandsprofil

Hver strand har en badevandsprofil. Den beskriver badevandsområdet; både omgivelser og de sundhedsmæssige risikofaktorer og foranstaltninger, der er med til at sikre din sundhed som badegæst.

Færdes du i et Natura 2000-område?